שחפת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 19:47 | מאת: דנית

אני עובדת בבר ויש לנו עובד שהגיע מסודן. בעקבות שיחה עם לקוח נחשפתי לעובדה שקיימת סכנת הידבקות בשחפת מאוכלוסייה מסוג זה, שכן אותו לקוח וכל עובדיו נדבקו מעובד זר ששהה במחציתם והנגיף התפרץ אצלו. הלקוח שלנו שותה תרופות במשך חצי שנה לדבריו. ברצוני לדעת מה עליי לעשות לצורך מניעה ובמקביל לדעת מהן הסכנות. תודה

שלום דנית, לא ברור לי מה זה "אוכלוסיה מסוג זה": אם העובד הסודני שעובד אצלכם איננו חולה בשחפת, אז הוא גם לא מדביק (והצהרה זו נכונה גם לגבי העובדים הישראליים שלכם). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות