תוצאוצ בדיקת CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 18:47 | מאת: אווה

אני בשבוע 22 עשיתי בדיקה CMV רוצה לדעת מה משמעות התוצאה תודה. 250 AU\MLגדול מ IGG POSSITIVE IGM גבולי IGM ADDITIONAL ASSAY NEGATIVE IGM ADDITIONAL ASSAY גדול מ 45% IGG WITH LOW AVIDITYקטן35% IGG WITH HIGH AVIDITY גדול מ 45% TAXOPLASMOSIS IGG 7/10 IU ML POSITIVE TAXOPLASMOSIS IGM NEGATIVE

שלום אווה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. נדבקת בעבר ב- CMV, אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. 2. נדבקת בעבר ב- TOXOPLASMA, אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בטפיל זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות