צינון בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 09:33 | מאת: צילי

אני בשבוע 5+5. לפני כשבוע וחצי לקיתי בצינון חריף שלא מלווה בחום או כאבים כלשהם למעט כאבי ראש מהגודש שנוצר (יש לי נטייה לסינוסיטיס). מאחר ואין לי נוגדנים ל-cmv הרופא שלח אותי לבדיקה לפני כמה ימים. ז"א בערך שבוע אחרי שהחל הצינון. התוצאה יצאה שלילית. האם זה אמין או שזה סמוך מדי לצינון? האם עלי להבדק שוב? אני רוצה להוסיף שנאמר לי על ידי הגננת של בתי הקטנה שלילד בגן היתה מחלה הנשיקה - אבל אינני יודעת אם מדובר ב-cmv ואני לא יודעת מתי זה היה. תודה

שלום צילי, צינון איננו סימן אופייני לזיהום ב- CMV, והשילוב של עובדה זו ביחד עם סרולוגיה שלילית לנגיף זה מורידה מאד את הסבירות שאמנם את חולה בו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות