CMV בלחץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 08:39 | מאת: נועה

אני מחר מסיימת 31 שבועות מלאים. אתמול עשיתי בדיקת דם ל CMV והתוצאה ברוך ה' שלילית .ואין לי נוגדנים. בעוד שלושה שבועות אני רוצה לעשות שוב בדיקת דם (אני עושה כל חודש קבוע בדיקת דם ל CMV). במידה וחס וחלילה התשובה תהיה חיובית ואני כבר אהיה בשבוע 34, רציתי לשאול מה עושים במקרה כזה. הרי עד שעושים מי שפיר ועד שמקבלים את התשובה אני יכולה כבר ללדת. אז האם יש היגיון לעשות בדיקת דם שוב בעוד שלושה שבועות? ומה הסיכונים לעובר בחודש שמיני ? ושוב הכל אם חס וחלילה אני אדבק.

שלום נועה, אני לא רואה סיבה מספקת להיות מודאג כיום מהאפשרות התיאורטית שבעוד 3 שבועות בדיקת ה- CMV שלך תהיה חיובית (ולו היית אשתי לא הייתי ממליץ לך בכלל לבצע את הבדיקה הזאת). הרבה בריאות אפי

02/06/2009 | 12:45 | מאת: נועה

תודה רבה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות