האם זו ה-שפעת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 08:12 | מאת: ריבה

ד"ר הלפרין, בוקר טוב! אנחנו חזרנו מארה"ב ב22.5 דרך אמסטרדם- שם הסתובבנו במשך היום. מזה יומיים אחד מילדי מצונן והיום שניים אחרים קמו מנוזלים מאוד עם שקדים מוגדלים (אני לא רואה תפליט) כשלאחד מהם חום נמוך והשני מרגיש עייפות. האם יתכן שזו שפעת החזירים (האם זמן הדגירה יכול להגיע לעשרה ימים?) האם כאבי בטן הם אחד מסימני המחלה? אשמח לתשובה יום טוב

שלום ריבה, תאור המחלה שלכם איננו מתאים להגדרת המקרה של 'שפעת חזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות