חשש לשפעת החזירים....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/06/2009 | 10:18 | מאת: דוד

שלום, שמי דוד, ביום שישי {שבועות} התחילו לי כאבי ראש חזקים וחום 39.5 ולאחר מכן התחילו גם כאבי בטן חזקים מין התכווציות בבטן, וכאבי צוואר. ראוי לציין שלפני שבוע ויומיים סיימתי טיפול משולש להליקובקטר פילורי. ואני עדיין על אומפרדקס וגם על אצידופולוס כי הרופא המליץ. בכל אופן יום אתמול רופאת משפחה הפנתה אותי למיון עשו לי בדיקות ואמרו שאין שום חיידק וכנראה שזה משהו וירלי . שחררו אותי. ואמרו לי לנוח בבית. ואתמול בערב התחיל לכאוב לי הגרון. א. יש לי שפעת החזירים? ב. אם זה לא זה מה זה כן? אשמח לתשובה בקרוב.... תודה.

שלום דוד, 1. על פי התאור שלך (שאיננו כולל שהות במקסיקו, ארה"ב או קנדה בשבועיים האחרונים) אין זה סביר שמדובר ב'שפעת החזירים'. 2. ישנם נגיפים רבים שיכולים לגרום לשפעת (מסוגים שונים) ולמחלה דמוית שפעת', וסביר שאתה סובל מאחד מהם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות