קרצייה בבית השחי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/05/2009 | 16:21 | מאת: אלי עדי

שלום אישתי גילתה לתדהמתה קרצייה בבית השחי היא הוציאה אותה ללא כאב . מה אנחנו אמורים לעשות אישתי בחודש ה- 7 להריונה היא מרגישה בסדר גמור ללא חום או כאבי ראש . מה אנחנו אמורים לעשות ללכת לבית חולים או לרופא הנשים שלה היא ממש לחוצה בבקשה תעזור לנו . זה ממש מלחיץ למרות שאין לה שום תופעת לוואי בינתיים אנחנו לא כל כך בטוחים שמדובר בקרצייה לפי התיאור של אישתי זה ניראה כמו קרצייה

שלום אלי, גם אם מדובר בקרציה, אזי הסיכוי שקרציה כזו מכילה חיידק (או נגיף) כלשהו שגורם לתחלואה הוא קטן, ולכן- כל עוד אשתך חשה בטוב- לא מומלץ לה לעבור ברור או לקבל טיפול "כנגד" העקיצה הזאת. לעומת זאת, אם במהלך הימים הקרובים תתפתח אצלה מחלה כלשהי, אזי יהי מומלץ לכם לפנות לרופא ולציין בפניו גם את 'אירוע הקרציה / העקיצה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות