תה לטיפול בדלקת גרון?!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/05/2009 | 15:00 | מאת: אורי

שלום, שאלה יותר מתוך עניין מאשר לצורך שימוש כלשהו: כמעט כולנו שותים תה, או שתיה חמה, כשכואב לנו הגרון, וכשיש דלקת. אבל מצד שני, חום גורם להרחבת כלי דם, שגורמים להגעת יותר גורמי דלקת לאזור הפגוע, מה שאמור לגרום בעצם להגברת הסימפטומים? (חוץ מהרגעה של הכאב באופן זמני). אז מדוע בכל זאת אנחנו עושים את זה? או שבכלל יש לי טעות בהנחה הזאת? תודה, אורי.

שלום אורי, מדובר ב"טיפול" סימפטומטי שאינני יודע אם נבדק מדעית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות