שפעת החזירים-אבחון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/05/2009 | 21:30 | מאת: עליזה

שבוע טוב ד"ר הלפרין, בתשובה לשאלתך אם אני לוקחת טיפול מונע לשפעת החזירים התשובה לא. שאלתי את הרופא בבית חולים אם אני אמורה לקחת משהו למניעה מאחר ואני שוהה יחידה איתו בבית והוא ענה כי אין צורך רק אם יש תסמינים של המחלה אפנה למיון.האם עלי לקחת תרופה כלשהי למניעה ואם כן היכן עלי לפנות? תודה רבה.

שלום עליזה, בני בית של חולים בשפעת (כל שפעת, לא רק 'שפעת החזירים') יכולים לקחת טיפול מונע כנגד המחלה, אך אין זה הכרחי. לאור העובדה שאת אינך לוקחת טיפול כזה, ובתשובה לשאלתך הקודמת, מומלץ לך לצמצם אם מפגשייך עם בני משפחה אחרים עד שבנך יצא מההסגר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות