cmv בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/05/2009 | 07:40 | מאת: רחלי

בתאריך 12/2/09 ביצעתי בדיקת cmv להלן התוצאות: CMV IgG| AU/ml | 191.2 CMV IgM | | שלילי בתאריך 4/5/09 התקבלו התוצאות: CMV IgG| AU/ml | 245 CMV IgM | | positive CMV IgM additional assay negative CMV IgG Avidity גדול מ-45% Probably past infection היום אני בשבוע 15.2 להריון. אבקש לדעת האם מדובר בהידבקות משנית , אם כן, מה הסבירות להדבקת העובר. תודה וחג שמח רחלי

שלום רחלי, הבדיקות שצרפת מעידות על זיהום ישן ב- CMV, ואינן מספיקות כדי להוכיח הדבקות משנית בנגיף זה. תוכלי לקבל חוות דעת רשמית על כך במרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות