שלהבת חובקת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/05/2009 | 17:33 | מאת: רחלי

שלום רב,אמא שלי חלתה בשלהבת חובקת ובנוסף לתרופות הרגילות הפנו אותה למרפאת כאב, אבל יש תורים רק לעוד ארבעה חודשים.. קצת בדיחה . מה יכולים לעזור לה במצב זה במרפאת כאב? להוסיף מינון לכדורים? האם זה כדאי או עדיף להתמודד עם הכאבים? כמה זמן זה נמשך בדרך כלל? תודה רבה רחלי

שלום רחלי, הכאב הקשור במחלה הנ"ל עשוי להיות קשה וממושך, ואני בהחלט תומך בטיפול בהתאם להמלצת רופא/ה נוירולוג/ית או מומחה/ית לכאב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות