בדיקת נגיפים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/05/2009 | 16:02 | מאת: שיר

שלום, אני בחודש ה-3 להריוני.אשמח לקבל דעה מקצועית לגבי בדיקת נגיפים: TOXOPLASMA IgG 3.00 לא מחוסן TOXOPLASMA IgM 3.00 NEGATIVE RUBELLA Ab IgG 68 מחוסן RUBELLA Ab IgM 10.00 NEGATIVE CMV IgG 3.00 POSITIVE CMV IgM NEGATIVE האם הכל תקין?

שלום שיר, הבדיקות שצרפת מראות שכנראה: 1. חלית בעבר ב- CMV, אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. 2. מעולם לא נדבקת בטפיל הטוקסופלאזמה. 3. חוסנת בהצלחה כנגד אדמת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות