דלקת בנרתיק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2009 | 14:23 | מאת: אילנה

שלום, בבדיקה נמצא אצלי דלקת בנרתיק, חיידק אוראופלסמה. רציתי לשאול האם ישנה אפשרות להידבק מהחיידק דרך הבגדים (מכנסיים /תחתונים), האם כביסה עדינה הורגת את החיידק? האם וכמה זמן הוא יכול לשרוד מחוץ לגוף ? תודה

שלום אילנה, 1. הדבקה באוראהפלזמה דרך בגדים אינה סבירה. 2. כביסה (עם הרתחה) אמורה להרוג את החיידק הנ"ל. 3. בד"כ חיידק זה יכול לשרוד מחוץ לגוף מספר שעות (זה תלוי במשתנים רבים, ובמיוחד במזג האוויר). הרבה בריאות אפי

27/05/2009 | 11:24 | מאת: רונית

אלו טבליות ויטמין C שמוחדרות לנרתיק ושומרות על הפלורה הטבעית (חיידקים טובים), לי זה פתר את בעיית הדלקת וההפרשות. ממליצה בחום!

מנהל פורום מחלות זיהומיות