אבעבועות רוח במבוגר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2009 | 11:32 | מאת: שיר

שלום רב ד"ר-אני בת 31 וחולה באבעבועות רוח..השאלה שלי היא כזאת:יש לי פצעים באזור הפנים הצוואר הגב החזה הבטן ואיבר המין..כל הפצעים נראים אותו הדבר פרט לאחד.יש לי פצע באזור איבר המין שלא נראה כמו שאר הפצעים ורק עכשיו ראיתי אותו..(יכול להיות שהיה לפני המחלה)..הוא עם שיכבה מאד חומה כמו נקודת חן ,אין מסביבו אדמומיות או כל צבע אחר,יש לו בליטה קטנה .אני לא ממש יודעת למי לפנות אם בכלל..כלומר..האם לחכות עד סוף המחלה ואז לפנות לרופא עור או שאני צריכה שייבדקו את הפצע הנ"ל(אפילו לא יודעת אם אפשר להגיד עליו פצע הוא לא נראה כפצע)..אודה לך אם אקבל תשובה במהירות האפשרית כי אני דיי לחוצה בעניין. תודה רבה.

שלום שיר, בנוגע לפצע באבר המין- אני ממליץ לך להיבדק בהקדם ע"י רופא/ת נשים (גניקולוג/ית). הרבה בריאות אפי

26/05/2009 | 12:25 | מאת: שיר

מה זה יכול להיות לדעתך?..האם לצאת מהבית בעודי עם אבעבועות..לסכן אחרים במחלה וללכת להבדק?חשוב לי לציין כי יש לי הסטוריה במשפחה של סרטן וזה קצת מפחיד אותי.. האם זה יכול להיות פצע של אבעבועות שהתפתח יותר מאחרים והוא נראה ככה..זה השלב האחרון אולי של הפצעים וכולם ייראו ככה..? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות