CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/05/2009 | 20:30 | מאת: איילת

היום הייתי בקופת חולים ונכנתי לשירותים. הטלפון הנייד שלי נפל על הרצפה ליד האסלה. הרמתי את הטלפון והכנסתי אותו לתיק. וכמובן שאחכ שטפתי ידיים. כמה שעות אחרי זה הוצאתי את הטלפון מהתיק ושוב הכנסתי אותו לתיק. וממש כמה שניות אחרי האצבע שלי נגעה בשפה התחתונה שלי. ומיד לאחר מכן שתיתי מים מבקבוק . האם אני יכולה לקבל CMV ? שאולי האצבע שלי שנגעה בשפתיים היו נגועות ב CMV מהטלפון הנייד שנפל כמה שעות לפני כן על הרצפה ? האם הסיכויים גבוהים. אני בהריון וקצת חוששת. תודה רבה

שלום איילת, סיכויי ההדבקה ב- CMV במהלך האירועים המתוארים בשאלתך נראים נמוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות