CMV בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/05/2009 | 19:27 | מאת: נעמי

שלום רב, אני בשבוע השישי להריוני בת 23 ובריאה בד"כ להלן תוצאות בדיקות הדם שביצעתי: CMV-IGG 5.30 IU/ML CMV-IGM POSITIVE CMV-AVIDITY >30 אשמח לקבל התיחסות לגבי הסיכוי שנדבקתי בנגיף לפני ההריון או בזמן ההריון, ומה עליי לעשות כעת, בתודה מראש

שלום נעמי, הבדיקות שצרפת מאפשרות לי רק לאמר שכנראה נדבקת ב- CMV "לאחרונה", אך אין ביכולתי לאמר בוודאות אם זה קרה לפני ההריון או במהלכו. לגבי המשך ברור, אני מציע לך לפנות למומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות