YHXV KNEXHEU

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/05/2009 | 09:43 | מאת: רינת

שלום, לפני תחילתה של שפעת החזירים קניתי כרטיסי טיסה למקסיקו לירח דבש למשך חודש. הטיסה היא ב 9/7/09. האם כדי לשנות יעד או שזה כבר לא נורא לנסוע לשם. מה הסיכוי להידבק והאם יותר בטוח בערים אחרות במקסיקו מאשר מקסיקו סיטי? תודה,

שלום רינת, נכון להיום עדיין לא מומלץ לנסוע למקסיקו. אין ביכולתי לדעת האם המלצה זו תהיה בתוקף גם בתחילת יולי ש.ז, האם השפעת תהיה עדיין נפוצה במדינה זו ובאילו אזורים / ערים בה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות