מחלת CNV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/05/2009 | 17:47 | מאת: בעל מודאג

שלום רב לאישתי התגלה בבדיקת דם CNV לפני כחודש ימים חלה הטבה מאוד קטנה כל מאמץ קטןהיא מרגישה עיפות גדולה, האם יש מה לעשות מעבר למנוחה האם לאחר זמן כזה יש צורך לראות רופא ממוחה והאם זה זמן סביר להרגשה שלה וכמה זמן לפי דעתכם יכול להמשך מצב זה ממתין לתשובה תודה מראש

שלום בעל מודאג, כל רופא/ה מומחה/ית למחלות זיהומיות מכיר הייטב את הנושא. לצערי, לא קיימים עדיין פתרונות בעלי יעילות מוכחת בקיצור משך העייפות הנוצרת בהמשך לזיהום ב- CMV- עייפות שעשויה להמשך זמן רב. הרבה בריאות אפי

24/05/2009 | 05:22 | מאת: nurit

למחלת הנשיקה cmv ebv יש טיפול מדהים אני גרה בקיבוץ ואצלינו היה מקרה של תאומות בנות 16 שסבלו קשה מהמחלה משך 3 חודשים. אחרי יומיים של טיפול אצלו הם החלימו לגמרי הייתי מופתעת. יש לו למטפל אתר שצרפתי לעיונך . WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום מחלות זיהומיות