מחלות בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/05/2009 | 17:22 | מאת: רונית

הי ד"ר אפי מבדיקות של תחילת ההריון עלה כי אני : מחוסנת ל cmv לא מחוסנת לטוקסופלסמה ולא מחוסנת לאדמת (למרות שחליתי באדמת בילדותי אך רמת הנוגדנים שלי כיום "נושקת" לגבול התחתון של הנורמה ולפי ערכי המספרים אני נחשבת ל"לא מחוסנת") כל כמה זמן היית ממליצה לי לבדוק CMV טוקספלסמה ואדמת במהלך הריון זה? ועד לאיזה שבוע? אני בשבוע 22 להריוני. תודה רבה

שלום רונית, במקרה שתארת אינני מוצא סיבה מספקת לבצע בדיקות נוספות לאדמת ול- CMV. בנוגע לטוקסופלאזמה- הצורך להיבדק שוב, אם בכלל, תלוי במידת הסיכון שלך להידבק בטפיל זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות