קלפסיולה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/05/2009 | 12:27 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, אמי נשאית חיידק הקלפסיולה-CRE ונמצאת במוסד סיעודי. בקרוב, (בס"ד), אני אמורה להתחתן, ואני מוטרדת באם השתתפותה באירוע תסכן את חיי הקרובים לנו. אנני יודעת מה מצב בריאותם של הנוכחים באירוע, סביר להניח כמו בכל הסתברות באוכלוסיה לחלקם בודאי מערכת חיסון חלשה, מבוגרים, חולים וכו'. (ידוע לי לדוגמא,כי באירוע ישתתף בן משפחה החולה סרטן) כיצד עלי לנהוג? בברכה, גאיה

שלום גאיה, אינני מכיר כל הנחיה בריאותית (הקשורה לנשאות של חיידק הקלבסיאלה) שצריכה למנוע מאמך להשתתף בשמחתך כמו כל אורח אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות