שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2009 | 21:04 | מאת: יובל

ישנם מקרים שמה שהיה שלילי לאחר חודשיים הפך לחיובי לאחר מכן? אם ישנה בעיה כלשהי לאחר 8 שבועות זה לא נותן תשובה גבולית או שאין קשר? אני נבדקתי בעקבות מגע מיני עם נערת ליווי, מוגן כמובן שאותה נערה משכה לי את הקונדום תוך כדיי יציאה והוא נמשך שהאיבר היה בחוץ. (טכנית,תקן אותי אם אני טועה קונדום נכנס ויוצא מאותו מקום והוא איננו יכול לצאת בדרך אחרת.אני ראיתי את הקונדום בחוץ ז"א לא נשר בפנים וגם הרגשתי אותו נמשך) בשביל להדבק צריך לקיים יחסי מין מלאים ללא הגנה והאם מה שרשמתי לך נשמע תחת סיכון?

שלום יובל, כפי שכתבתי לך כבר בתשובתי הראשונה, סביר שבדיקת HIV שלילית לאחר 8 שבועות מהמגע החשוד היא אמינה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות