המשך שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2009 | 17:26 | מאת: יובל

הוועד למלחמה באיידס מנהל פורום בתפוז שראיתי שאתה מפנה אליו. הוועד טוען ומפרסם שיש לבצע בדיקה לאחר 8 שבועות, ולפי זה ביצעתי. מדוע הוא מפרסם דבר שהדעות עליו חלוקות? בנוסף קראתי פורומים של ד"ר לורבר,פרופסור רשפון ועוד שטוענים ששלילי לאחר 8 שבעות שולל הדבקה בוודאות וזה גם לאחר מקדם בטחון. הוועד ההישראלי טוען גם ששינו את ההנחיה במאי 2007 וזה עומד על חודשיים. מבולבל....

שלום יובל, אין סיבה להיות (יותר מדי) מבולבל היות וחילוקי דעות מקצועיים ברפואה אינם דבר חריג. לעצם שאלתך, ה- CDC האמריקאי עדיין ממליץ על 3 חודשים, ואני מאמץ את העמדה הזו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות