שאלה על בדיקת איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2009 | 15:31 | מאת: יובל

אני נבדקתי 8 שבועות ויום לאחר מגע מיני וקיבלתי תשובה שלילית מאיכליוב. רוב הרופאים בפורומים כולל באתר הרשמי של הוועד ההישראלי מפרסמים שיש להבדק לאחר חודשיים ממגע מיני חשוד אך עדיין לא הבנתי אם זה באמת מספיק ואני יכול להניח לנושא או שאני אמור להבדק שנית?

שלום יובל, סביר שהבדיקה שעשית, במועד שעשית, היא אמינה למדי. אני אישית (כרופא שמרן) עדיין ממליץ (כמו ה- CDC האמריקאי) על ביצוע הבדיקה 3 חודשים לאחר המגע החשוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות