מה עושים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2009 | 00:33 | מאת: עדי

שלום, בעוד שלושה שבועות אני אמורה לנסוע למכסיקו אך לאור המצב אינני ששה במיוחד וברצוני לבטל את הרכטיס, אך קיימת בעיה כי חברת התעופה דורשת קנס בגובה הכרטיס. יחד עם זאת נכון להיום עדיין לא בוטלה המלצת משרד הבריאות לאזרחי ישראל להימנע מנסיעות למכסיקו. ועדין מצב הכוננות עומד על 5 מתוך 6. איך ניתן לבטל את הכרטיס ללא תשלום הקנס? איך משרד הבריאות יכול לבייע בסוגיה? תודה,

שלום עדי, אין בידי תשובה מוסמכת לשאלתך. נסי לפנות ישירות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות