תודה...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 20:13 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין תודה רבה רבה על תשובותיך. האם גירוי עקב NASAL DRIP יכול להיגרם גם אם אין כ"כ הרבה נזלת?...ממש ממש לא הרבה ואין ליחה...כנראה שזה בכל זאת זה אבל... אני נוטלת גם סינופד...לא ממש מסייע הפעם (בתקופת הסינוסיטיס דווקא עזר). בקיצור - כמה ימים הדבר המרגיז הזה אמור להמשיך להתגורר אצלי במערכת?... תודה תודה. ענבר.

שלום ענבר, הבה נקווה שהמחלה תסתיים (לגמרי...) כבר במהלך הימים הקרובים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות