דלצין לאוריאפלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 19:08 | מאת: גלי

התלוננתי על גירוי ואדמומיות בנרתיק והרגשה ששורף לי במתן שתן בבדיקה של שתן כללי ותרבית לא מצאו כלום אבל במשטח נרתיק נמצא גרדנלה ואוראפלזמה הדופא נתן לי נרות דלצין ל3 ימים אבל עדיין נשארו התלונות שאלתי האם דלצין מספיק לטיפול בגרדנלה ואוראפלזמה ואם נמשכים התלונות באיזה כיוון לחפש.דרך אגב האם רופאי היה צריך לתת לי דוקסלין ולא דלצין?

שלום גלי, הקלינדמיצין יעיל כנגד הגרדנלה אך לא כנגד האוראהפלזמה. כנגד החיידק השני מקובל (כפי שכתבת) לתת דוקסיציקלין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות