שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 18:50 | מאת: אייל

שלום ד"ר יצאתי עם מישהי ושכבנו עם קונדום. לאחר כחודש של קשר בו שמרנו על נאמנות אחד לשניה נבדקנו שנינו לאיידס והתקבלה תשובה שלילית, בשלב זה התחלנו לקיים יחסי מין מלאים בלי קונדום קיימנו יחסי מין מספר פעמים. התברר לי שהיא קיימה יחסי מין מזדמנים עם מישהו כ 40 יום לפני הבדיקה אותה ביצענו. כעת אנו כבר לא בקשר ואני ממש מודאג, מה הסיכויים שנדבקתי? מה לעשות כעת ? (אני שבועיים וחצי לאחר המגע האחרון איתה)

שלום אייל, 1. אין ביכולתי להעריך את סיכויי ההדבקה שלך בנגיף האיידס. 2. אם אתה מוטרד מאפשרות זו אתה יכול להיבדק שוב. הרבה בריאות אפי

20/05/2009 | 18:33 | מאת: אייל

הבדיקה שהיא עשתה (לאחר 40 יום) שווה משהו בכלל?

מנהל פורום מחלות זיהומיות