המשך..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 18:32 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר שלום שוב. ובכן, לאחר 5 יממות כאב הגרון חלף כמעט לחלוטין והיום (היממה השביעית כבר אינני מרגישה שום דבר) מה שכן יש וזה מעצבן אותי (ושוב, רק בגלל הילדים, אני לא מנשקת אותם ונזהרת) זה השיעול. כשהיה כאב הגרון האקוטי לא היה שיעול כמעט בכלל, חצי שיעולון פעם בכמה שעות, מאז שכאב הגרון חלף לו יש מן גירוי בגרון, כמו אבק כזה שממש גורם לי לרצות להשתעל. בנוסף יש נזלת לבנה לבנה סמיכה. האם יש מצב שהוירוס עושה את השיעול ואת הנזלת? אותו וירוס שעשה את כאב הגרון? הרי השיעול הזה החל יחד עם כאב הגרון... מתי סביר שייגמר כבר הדבר הזה? כמה זמן משתעלים אחרי וכמה זמן לרוב יש נזלת?? האם הנזלת לפי התיאור שלי היא לקראת סיום?? תודה תודה. ענבר.

שלום ענבר, 1. סביר שנגיף אחד גרם לכל התסמינים שלך. 2. יתכן והשיעול שלך נובע מ- POST NASL DRIP שנגרם מהנזלת. הפתרון- תכשיר (שאותו ניתן לקנות גם בלי מרשם) שגורם להתיבשות הנזלת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות