cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 12:55 | מאת: גל

יש לי CMV מלפני שלושה חודשים, אתמול עשיתי בדיקת דם וזה התוצאות, מה הם אומרות?? האם זה עבר כבר?? CMV-IGG 3.40 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*Positive (CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE ) (CMV IGG 0.4-0.6 IU/ML = BORDERLINE) (CMV IGG >0.6 IU/ML = POSITIVE ) CMV-IGM BORDERLINE

שלום גל, הבדיקות שצרפת אכן מעידות על כך שכנראה חלית לאחרונה ב- CMV, אבל לא ברור לי מדוע את מנסה להסתמך עליהן כדי לענות על השאלה "האם זה עבר כבר"?: אם את מרגישה בריאה אז זה עבר. הרבה בריאות אפי

20/05/2009 | 09:30 | מאת: גל

אני מרגישה ממש טוב, שאלתי זו נובעת מכך שעד עכשיו לקחתי כדורי מניעה ואני רוצה לדעת האם להמשיך לקחת או שאין צורך יותר?? ז"א האם הגעתי לשלב שהוירוס עבר ויש רק נוגדנים??? יום טוב ותודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות