מחלת הנשיקה - ילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 11:13 | מאת: יעל אם מודאגת

מזה 5 ימים חום המגיע לסירוגין בבדיקה של רופא אמר שמרגיש בלוטות בצוואר גדולות , גרון אדום ללא סימני מוגלה , צינון יש לה גם שילשולים לא אוכלת דבר שותה לא הרבה תוצאות ספירת דם : WBC 14.8 NEUT 65.4 LYM 18 MONO 14.4 HB 11.4 HCT 33 הרופאה טוענת כי מדובר במחלת הנשיקה האם ע"ס התוצאות הנ"ל אכן מדובר במחלת הנשיקה ? האם לחלות במחלה זו יכול להעיד באיזו שהיא צורה על סכנה חס ושלום לרמות חריפות יותר של מחלות בבלוטות הלימפה ( סרטן ) בעתיד הרחוק ?-( פשוט מישהו שמתעסק ברפואה משלימה אמר לי זאת ) אנא ממך תשובתך המהירה - היא סובלת מאוד מסכנה ואני לא יודעת כיצד אני יכולה לעזור לה תודה רבה רבה מראש יעל

שלום יעל אם מודאגת, 1. הבדיקות שצרפת אינן אבחנתיות ל'מחלת הנשיקה', או לכל מחלה זיהומית אחרת. 2. אין גם בתלונות ובממצאים של בתך, או בבדיקת המעבדה הנ"ל, עדות לקיומה של מחלה סרטנית עכשווית או עתידית. הרבה בריאות אפי

19/05/2009 | 15:31 | מאת: יעל אם מודאגת

הייתכן והגיעה לקביעה זו על סמך הבדיקה הגופנית אשר ערכה לה ואמרה שייש לה בלוטות בצוואר גדולות (נפוחות ) ואודם בגרון ? מה כן מראות תוצאות ספירת הדם הנ"ל (כי יש חריגות מהטווח של WBC למשל )? או איך אני יכולה לדעת בוודאות האם זו אכן מחלת הנשיקה ? תודה רבה רבה על תגובתך

מנהל פורום מחלות זיהומיות