cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 09:11 | מאת: גאי

אני בן 31 חולה כבר חודש ימים ולאחר אשפוז של 3 ימים בבית חולים אובחן אצלי CMV. כעת כבר 3 ימים ללא חום וגם התשישות ירדה. כבר 5 ימים סובל מכאבים עזים מאוד בכתף, א.האם קשור למחלה? ב.מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב? ג.כמה זמן עוד צפוי לי לסבול מהכאבים ומהמחלה (זה כבר שבוע 4)

שלום גאי, אין ביכולתי לקבוע בוודאות האם כאבי הכתף שלך קשורים לזיהום החריף ב- CMV שממנו אתה סובל לאחרונה, אך כאבים עזים בכתף אינם נחשבים כסימן אופייני למחלה זו, ולכן אני ממליץ לך לחפש (בעזרת רופא/ת המשפחה שלך) סיבות אחרות לכאב, כמו גם טיפול המתאים לו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות