סטרפטוקוקוס והפרעות קשב וריכוז ADHD/ADD

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/05/2009 | 16:51 | מאת: chiko

בן 22 לפני מספר חודשים טופלתי על ידי פסיכולוג רפואי,ואובחנתי בADD בילדות הייתה בעיה ברמות ASLO גבוהות שלא טופלו עד הסוף,ילדות לא קלה,אחרי סקרנות רבה בנושא,התחילו התסמינים של הADD רק בסביבות הגיל של הרמות הגבוהות (של האסלו) ,האם זה רלוונטי לעבור את הבדיקה שוב ? והאם יש קשר בין מחלות זיהומית להפרעות קשב וריכוז ?

שלום CHIKO, אינני מכיר כל קשר נסיבתי מוכח בין זיהום בסטרפטוקוקוס מקבוצה A (שגורם לרמות גבוהות של ASLO) לבין ADD. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות