לות ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2009 | 22:13 | מאת: שירי

שלום ילדתי לפני כ4 שבועות. לפני כשבועיים התחלתי עם סרזט (גלולות המכילות רק פרוגסטרון) מאחר שאני מניקה באופן מלא. ביום רביעי האחרון אושפזתי ליום עקב דלקת ריאות. קיבלתי טיפול בבית החולים במנה אחת של צפטריאקסון דרך הוריד והמשכתי טיפול בבית של יומיים נוספים דרך השריר. בנוסף אני לוקחת כל יום 2 כדורים של רוליד 150 מ"ג. ל-4 הימים הקרובים אני אמורה להמשיך טיפול עם רוליד וזינט פעמיים ביום. האם נטילת האנטיביוטיקה מפחיתה מיעילות הגלולות? לא סבלתי משלשולים או מהקאות. תודה רבה, שירי.

שלום שירי, האנטיביוטיקות שאת מקבלת אינן אמורות להשפיע בצורה משמעותית על יעילות הסרזט. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות