והיום...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2009 | 17:38 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין שלום רב שוב. אז ככה: מהיום בבוקר (היממה הרביעית כאמור) כאב הגרון השתפר פלאים וממש כבר אינו מציק לי כתמול שלשום. יש תחושה קלילה ביותר של כאב הגרון שהיה, מינורי לגמרי. חום אין. לגבי השיעול: היו 2 שיעולים כאלה שממש הגיעו ולא יכולתי להתאפק, כמו משהו שנכנס לקנה ואתה חייב להשתעל. ומה שקצת הפתיע אותי זה שלמרות שהאף שלי יבש יחסית רוב שעות היממה פתאום הרגשתי שיש נזלת וקינחתי: יצאה נזלת שקופה ברובה עם מעט צהוב (סליחה על התיאורים המהממים). האם אני לקראת סיום? מה זו הנזלת הזו? הרגשתי לפנות בוקר הרבה ליחה שבלעתי באופן חד פעמי, בסה"כ אני לא מסתובבת בבית עם טישו, ממש יבש. בקיצור - האם הנזלת בגוון הזה מצביעה על סיום? האם כל התהליך נראה כלקראת סיום? האם אני מדבקת? האם ניתן להניח כי הילדים כבר לא ידבקו בסבב הזה?? תודה. ענבר.

שלום ענבר, נראה לי שהזיהום הנגיפי שלך מתקרב לסיומו, ולמרות שכנראה את עדיין מדבקת לא נותר לנו אלא לקוות שילדיך לא נדבקו/ידבקו בו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות