היפטיטיס c

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2009 | 10:10 | מאת: עוזי

שלום קוראים לי עוזי עשתי בדיקת דם ונימצא אצליהנגיף היפטיטיס c היתחלתי טיפול בתרופה קופגוס וזריקה פעם בשבועה מה הסיכוי להחלמה ומה הסיכונים בשימוש של התרופה קופגוס והזריקה ביחד העים זה פוגע באיברים אחרים בגוף

שלום עוזי, - הסיכוי להחלמה מהפטיטיס C תלוי בזן של הנגיף ובמצב בריאותך הכללי. - לכל תרופה יש תופעות לוואי אפשריות- ושתי אלו שאותן אתה מקבל כנגד הנגיף הנ"ל אינן יוצאות מהכלל מבחינה זו. - לסיכום, אני ממליץ לך להפנות את כל שאלותייך בנידון לרופא/ה המטפל בהפטיטיס C שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות