בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2009 | 13:33 | מאת: גלי

בתאריך 03/05/2009 ביצעתי בדיקה לגילוי הרפס >1:80 Herpes Virus 6 IgG שלילי Herpes Virus 6 IgM מה משמעותה ? כפי שהבנתי יש עוד זנים לבדיקה !מהם ? אני מבולבלת מרוב מידע ? תודה מראש

שלום גלי, הבדיקה שביצעת היא יעודית להרפס וירוס מס' 6 שקשור למחלה Roseola infantum (הנקראת בעברית "אדמדמת אביבית"). נגיף זה איננו גורם להרפס השכיח בשפתיים (מס' 1) ובאברי המין (מס' 2). הרבה בריאות אפי

15/05/2009 | 16:57 | מאת: גלי

מה משמעות הבדיקה לגבי האם התוצאה תקינה Herpes Virus 6 IgG >1:80 תודה

שלום גלי, המשמעות היא שכנראה נדבקת בעבר בנגיף ההרפס מס' 6. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות