CMV והריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2009 | 17:44 | מאת: שפרה

אני בהריון. היום לקחתי את ביתי בת הארבע לחוג. היה לה פיפי אז לקחתי אותה לשירותים ונגעתי במושב של האסלה ולא שטפתי ישר ידיים. לאחר מכן נגעתי במשקפי השמש שלי והנחתי אותן על הרצפה. אחר כך שטפתי לבת שלי ולי ידיים עם סבון ומים ואז לקחתי את המשקפיים וניקיתי את המשקפיים במגבונים של תינוק. יצאתי לשמש והרכבתי את המשקפיים על העיניים. הייתה רוח חזקה ושערות ראשי קצת נגעו לי בשפתיים. אני דואגת שאני אקבל CMV כי אולי היו במשקפיים CMV ומן הסתם המשקפיים שהיו על עיניי נגעו גם בשערות ראשי ואז השערות עפו לי לשפתיים. אני ממש בלחץ שלא אקבל עכשיו CMV

שלום שפרה, אני חושש שאין ביכולתי להעריך את הסיכוי שנדבקת ב- CMV במהלך האירועים המתוארים בשאלתך, או במהלך שאר הפעילויות הרבות המהוות חלק מחייך שלא תוארו לעיל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות