שאלה דחופה !!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2009 | 17:37 | מאת: צליל

בתי בת 6 וחצי משתעלת כחודש ללא סימפטומים נוספים. היום היא עשתה צילום ונכתב שיש לה פס אטלקטתי ב-RLL (ריאה ימנית). מה זה אומר? מהם הגורמים האפשריים לכך? האם יש טיפול לזה? האם זה מסוכן? האם ישנם תרופות לזה? אפשר להחלים??? אודה על תשובתכם המהירה... אמא שקצת לחוצה...

שלום צליל, התאור שלך מתאים לבעיות ראתיות שונות- לא בהכרח זיהומיות, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לפולמונולוג/ית (רופא/ת ראות) ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות