תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2009 | 12:50 | מאת: נעמה

לד"ר אפי שלום, תודה רבה על תשובתך לשאלתי מאתמול. היום הגיעו תוצאות משטח גרון ויצא חיובי לסטרפטוקוקוס A הגיעו גם תוצאות משטח המטולוגי מקרוסקופי -LYMPHOCYTES % =14.7 שאלתי היא האם תוצאה נמוכה כזאת אופיינית לסטרפטוקוקוס A או שעלי לבחון כוונים נוספים. יצויין כי לפני כחצי שנה היתה לי תוצאה תקינה בבדיקה זו. בתודה מראש.

שלום נעמה, הבדיקות שצרפת אופייניות לזיהום גרון חיידקי ("אנגינה"), ואינני רואה הצדקה לחפש סיבות אחרות לכאבי גרון כאלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות