תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/05/2009 | 19:08 | מאת: נעמה

לד"ר שלום, בתוצאות בדיקת דם מהיום- WBC-15.7 LYMPHOCYTES-20.3% NEUTROPHILS-#11.22 במהלך החודשיים האחרונים סבלתי פעמיים מכאבי גרון חזקים מלווים בחולשה/עייפות .טיפול אנטיביוטי עזר זמנית אך כעת כאבי הגרון חזרו בפעם השלישית. האם תוצאות הבדיקה הנ"ל מעידות על מחלת הנשיקה או על סטרפטוקוקוס A ? בתודה מראש על תשובתך.

שלום נעמה, הבדיקות שצרפת אינן אבחנתיות לא ל'מחלת הנשיקה' ולא לדלקת גרון חידיקית, אך מאפיינות יותר את האפשרות השניה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות