חוות דעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/05/2009 | 16:57 | מאת: אלין

שלום ד"ר, חג שמח. בפורום הריון ולידה של סטארמד אפלונית שאלה את הרופא לגבי הצורך בבדיקה לגילוי cmv בהריון, נאמר בתשובתו כי צריך לבדוק cmv בנשים בהריון רק עד שבוע 24 שכן מעבר לשבוע זה אין סיכון לעובר (הכוונה שאין סיכון הדבקה, אני מצטטת מההודעה שרופא כתב: "לאחר שב 24 אין פגיעה בעובר"), האם אתה מסכים עם טענה זו?

שלום אלין, אני לא מסכים עם ההצהרה המצוטטת בשאלתך. יחד עם זאת תשובה "רשמית" לשאלה תוכלי לקבל במרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02 (ואשמח גם אני לשמוע אותה ואולי ללמוד ממנה משהו חדש). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות