CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/05/2009 | 11:00 | מאת: איילת

אני בהריון . עשיתי היום העמסת סוכר והלבורנטית הכינה לי את המשקה. היו מונחות על השולחן שלה שתי כוסות חד פעמיות. אז היא לקחת הכוסות והפרידה אותן אחת מהשניה וכמובן נגעה בפיה של הכוסות. ואז הכינה את המשקה. ושתיתי לאחר מכן את המשקה. האם אני יכולה לקבל כך CMV שהיא נגעה בפיה של הכוס ואולי הידיים שלה לא היו נקיות ? אני ממש דואגת.

שלום איילת, הדבקה ב- CMV במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות