צילום חזה - LLL

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/05/2009 | 20:51 | מאת: איתן

שלום רב, לאחר ביצוע צילום חזה נתקבל הסיכום- תסנין ב-LLL שאלתי היא האם מדובר בדלקת ריאות באופן מוחלט וחד משמעי??? האם תשובה שונה הייתה מתקבלת בצילום כתגובה לבעייה הקשורה לשחפת? (לציין שבדיקת מאנטו שביצעתי לפני שנתיים היתה חיובית ולא בצעתי טיפול כלשהו מאז) תודה מראש איתן

שלום איתן, "תסנין ב- LLL" הוא ביטוי רנטגנולוגי שיכול לתאר דלקת ראות חיידקית 'רגילה', שחפת, ואפילו מחלות לא זיהומיות שונות. הרבה בריאות אפי

11/05/2009 | 06:32 | מאת: איתן

שלום אפי, קודם תודה על תשובתך המהירה. מהם כעת הבדיקות להן אני נדרש כדי לשלול שחפת?. להזכירך אני חיובי בבדיקת מאנטו מזה מספר שנים. תודה איתן

מנהל פורום מחלות זיהומיות