גרדנלה ואוראפלזמה בנרתיק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/05/2009 | 18:00 | מאת: נתי

יצא לי במשטח נרתיק אוריאפלזמה אוריטיקום וגרדנלה וגינליס .שתן כללית ותרבית נקיים .אני בת 50 סובלת מאדמומיות בתוך הנרתיק (כשאני מפשקת את שפתי הפות)וכן באזור העכוז קרוב לפות סובלת גם מצריבה במתן שתן וכאבים בבטן התחתונה ,וגם כאבים בבטן התחתונה אחרי קיום יחסים . איני יודעת אם יש קשר ,אבל יש לי צמרמורות וכאבי ראש. שאלתי ,האם הממצאים במשטח מסבירים את התופעות שיש לי ?האם טיפול יפתור את הבעיה? האם מה שיצא עובר במגע מיני בכלל וגם עם קונדום?הרבה תודה מקרב לב!!!!! eGFR גדול מ- 60 (במכבי)..

שלום נתי, -האוריאהפלזמה נחשבת כחיידק שעובר במגע מיני, וקונדום מצמצם את הסיכוי להעברה כזאת. -לאור תלונותיך מומלץ לך לקבל טיפול כנגד 2 החיידקים המוזכרים בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות