ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/05/2009 | 06:04 | מאת: גוגי

בצילום חזה כתבו לי:שינויים ברונכיאליים כרוניים סביב שערי הריאות. אני בן 62 ,האם יש טיפול למימצא הזה תודה

שלום גוגי, מקובל לטפל במחלה ולא ב"ממצא" בצילום חזה, ועל סמך התאור המאד (מאד!) חלקי שלך לא ברורה לי מה מחלתך. אני ממליץ לך לחזור- יחד עם תוצאת צילום החזה- לבדיקת הרופא שהזמין את הצילום הזה. הרבה בריאות אפי

09/05/2009 | 10:12 | מאת: גוגי

דר' הלפרין תודה רבה,אבל צילום החזה התבצע בגלל שחטפתי מכה חזקה בצלעות ואורטופד רצה לבדוק אם יש שבר או סדק,לגבי הממצא שכתבתי הוא אמר לי שאלו שינויי גיל ואין לי מה לדאוג,אני חושב שאולי רופא מומחה לריאות צריך לראות אותי ולכן שאלתי אותך קודם,האם גם אתה ממליץ שאערוך ברור לגבי הממצא או שאקבל את דברי הרופא? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות