KPC

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2009 | 14:54 | מאת: לילך

אבי חולה סעודי שנמצא בבית אבות כשנה. באישפוז האחרון גילו כי הוא נשא של KPC והעבירו אותו לבידוד. לשמחתי מצבו השתפר ושוחררנו. שאלתי היא: מה הסכויים שנדבקתי( אני מחבקת אותו ונותנת לו נשיקות מבלי להשתמש בכפפות, חלוק וכו איך איני מטפלת בו (כלומר: לא באה במגע עם הפרשות ושתן). במידה ונדבקתי האם זה יכול להשפיע על כניסה להריון או בעיות בגידול הילד? בתודה

שלום לילך, - הסבירות שנדבקת מאביך ב- KPC היא נמוכה, אך אם את מוטרדת מכך את יכולה לבצע "משטח רקטלי ל- KPC". - KPC איננה מחלה אלא שם של חיידק שיכול לגרום לזיהומים שונים שהשפעתו של כל אחד מהם על ההריון היא שונה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות