דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/05/2009 | 12:11 | מאת: חרדה

חברה לעבודה חזרה עם בעלה ממכסיקו לאחר פסח. שניהם היו חולים עוד לפני הנחיתה. כאשר פנו לרופא כבר הרגישו טוב יותר והרופא אמר שכנראה זו לא שפעת החזירים. לאחר כשבוע חברה נוספת בעבודה החלה להצטנן, דבר המלווה בהתעטשויות, נזלת וכו'. בעבודה התבדחנו על הדבר אך לפני כשלושה ימים גם אני התחלתי להתעטש עם מעט נזלת. האם יש לי סיבה להיכנס לחרדה? בנוסף-אין לי חום או שיעול, הגרון התחיל לתת אותותיו היום (קצת מציק בבליעת רוק אך לא כואב. האם יש סיכוי שישימו אותי בבידוד? מה יקרה בעבודה אם לא מגיעה לי חופשת מחלה? עלי לציין שכולנו עובדות עם ילדים והוריהם כך שאני מקווה שלא נגרום להתפרצות מגפה.

שלום חרדה, אני ממליץ לך להפנות את מרבית שאלותייך הנ"ל ל'קו הפתוח' של משרד הבריאות בנושא 'שפעת החזירים': טלפון 03-6951541. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות