תוצאות בדיקת משטח גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2009 | 23:55 | מאת: רם

שלום,קיבלתי את התוצאה הבאה לבדיקת משטח גרון: Strep.non gr.A מה זה אומר? תודה ולהתראות

שלום רם, על פי הבדיקה שצרפת במשטח הגרון שלך צמח חיידק סטרפטוקוקוס מסוג שונה לזה שגורם בד"כ לדלקות גרון. יחד עם זאת, אם הסיבה ללקיחת משטח הגרון הייתה חום + כאבי גרון, וסימפטומים אלו מתמידים, מומלץ לך לקבל טיפול אנטביוטי. הרבה בריאות אפי

06/08/2019 | 16:00 | מאת: אלי

בתי בת ה 11 קיבלה סירופ אנטיביוטי לפני התוצאה הזו בשם - מוקסיפן פורטה. האם לאחר שנודע לנו תוצאה זו עדיין אנטיביוטיקה מסוג זה מתאים לטיפול?

מנהל פורום מחלות זיהומיות