נשיכת נמייה- חשש לכלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2009 | 23:33 | מאת: ש.

שלום רב, היום במכללה שלי אחת הסטודנטיות הביאה נמייה, ואני מניחה שזאת הנמייה שלה. שיחקתי עם הנמייה והיא טיפה נשכה אותי- שתי נשיכות מאוד קטנות ושטחיות, אפשר לקרוא לזה יותר שריטה קטנה עם השיניים, הסימנים כמעט נעלמו. ידיד שלי אמר לי שבכל זאת עליי לבחון את האפשרות שאולי יש חשש לכלבת. האם זה נכון? אם כן, מה לעשות? תודה מראש, ש.

שלום ש, מומלץ לך לדווח על המקרה בהקדם ללשכת הבריאות הנפתית / מחוזית במקום מגורייך, כדי לשקול לקבל חיסון כנגד כלבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות