הבן מטייל בדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2009 | 17:10 | מאת: דואגת מאד

שלום רב הבן שלי מטייל בדרום אמריקה ויש לו תוכנית להמשיך לטייל עוד מספר חודשים. כרגע הוא נמצא בארגנטינה ומתכנן השבוע להמשיך לכיוון צפון (פרו, קולומביה וכו) האם לדעתך עלי ללחוץ עליו לחזור לארץ ? מה לבקש ממנו לעשות ? האם להימנע מטיולים ולהישאר בארגנטינה עד עבור זעם ? מה להמליץ?

שלום דואגת מאד, אין בידי מידע המצביע על כך שמבחינת 'שפעת החזירים' השהות בדרום אמריקה (ארגנטינה, פרו וקולומביה) הוא מסוכן יותר מהשהות בישראל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות